Kúpiť termoprádlo – e-shop

Sprievodca výberom
termoprádla


Termoprádlo  >  Termobielizeň na cvičenie

Termobielizeň na cvičenie

V termobielizni môžete aj efektívne cvičiť. Tu sú naše tipy na kúsky do vášho športového šatníka.

Spodná termobielizeň dokáže divy a z vášho cvičenia urobí tú najpríjemnejšiu strávenú hodinku dňa. Konštrukcia športových podprseniek je už skoro vedecká disciplína a tiež športové nohavičky a boxerky sú tak pohodlné, že si ich používatelia kupujú aj na bežné nosenie.

Ohromujúce účinky majú tiež kompresné nohavice. Udržujú svaly v teple, podporujú krvný obeh, zlepšujú okysličovanie svalov a tým zvyšujú výkon. K tomu skracujú nevyhnutnú dobu regenerácie po športovej záťaži.

Bežecká termobilizeň

Kompresné nohavice našli obľubu najmä u bežcov. Ideálne k nim patria funkčné podkolienky, návleky alebo pančuchy. Bežci uvádzajú, že táto termobielizeň obmedzuje bolesti nôh nielen pri samotnom behu, ale aj nasledujúci deň. A funguje dokonca aj na dlažbe našich veľkomiest.

Hit cvičebnej termobielizne - kompresné nohavice - si možno kúpiť v mnohých typoch: tradičné, s vysokým pásom, trojštvrťové aj ako kraťasy. Pánske, dámske, detské aj unisex. Pridajte k nim aj športové ponožky so systémom odvodu potu smerom von od chodidla, s vystuženými pätami a špičkami aj plochými švami. Pri záťaži vás iste poteší ich antibakteriálne vlastnosti.

Takmer univerzálny pomocník

Kompresné nohavice sú navyše efektívne pri cestovaní, pretože účinkujú aj proti opuchom nôh pri dlhodobom sedení. Ak chcete niekomu darovať termonielizeň a neviete akú, kompresnými nohavicami sa dozaista zavďačíte.

Zdieľajte článok



Odporúčame termoprádlo






Ďalšie novinky

Termo oblečenie pomôže aj v lete

Aj v lete vás môže zaskočiť chladnejšie počasie. Najmä na horách nie je o prudký a nepríjemný vietor, alebo sychravé počasie núdze. Zahrejte sa v termo oblečenie.

Funkčná bielizeň na hory

Letná dovolenka je pre mnohých turistov synonymom zliezania hôr. Ako vám v lete na horách pomôže funkčná bielizeň?

Termobielizeň na cvičenie

V termobielizni môžete aj efektívne cvičiť. Tu sú naše tipy na kúsky do vášho športového šatníka.

Odporúčame termoprádlo z ovčej merino vlny

Merino oblečenie má špecifické vlastnosťami akou je vysoká výhrevnosť, vďaka ktorej sa úspešne používa aj u malých detí, ktoré ešte nemajú vyvinutú telesnú termoreguláciu. Prospešné je samozrejme pre všetkých športovcov i na bežné každodenné nosenie.

všetky novinky