Kúpiť termoprádlo – e-shop

Sprievodca výberom
termoprádla


Termoprádlo  >  Pohodový výlet na hory s termoprádlom

Pohodový výlet na hory s termoprádlom

Termoprádlo poskytuje aj pri vysokohorskej túre v náročných klimatických podmienkach telu príjemné teplo, sucho a pohodlie. A pretože rýchlo schne, stačí ho ručne vyprať v studenej vode –  na túre veľmi praktické. Medzi aktívnymi ľuďmi je stále viac žiadané.

Termoprádlo dnes vyrába mnoho firiem, ktoré neustále vyvíjajú nové materiály a technológie. Zatiaľ sa najviac používa polypropylén, polyester, vlna a bavlna. Výber je neľahký, ale určite pomôžu skúsenosti užívateľov, osobné alebo zverejnené na internete.

V každom prípade najdôležitejšie je spodné termoprádlo – boxerky, nohavičky, slipy, podprsenky, tielka, tričká a ponožky. Druhú vrstvu potom tvoria funkčné mikiny, vetrovky a nohavice rôznych typov a dĺžok.

Pri plánovaní horské túry sa rozhodne oplatí investíciu do termo oblečenia nepodceňovať. Potenie je prirodzené, ale funkčná bielizeň odvedie vlhkosť od tela preč, a tým sa postará o pohodu celého výletu.
 

Zdieľajte článok



Odporúčame termoprádlo






Ďalšie novinky

Termo oblečenie pomôže aj v lete

Aj v lete vás môže zaskočiť chladnejšie počasie. Najmä na horách nie je o prudký a nepríjemný vietor, alebo sychravé počasie núdze. Zahrejte sa v termo oblečenie.

Funkčná bielizeň na hory

Letná dovolenka je pre mnohých turistov synonymom zliezania hôr. Ako vám v lete na horách pomôže funkčná bielizeň?

Termobielizeň na cvičenie

V termobielizni môžete aj efektívne cvičiť. Tu sú naše tipy na kúsky do vášho športového šatníka.

Odporúčame termoprádlo z ovčej merino vlny

Merino oblečenie má špecifické vlastnosťami akou je vysoká výhrevnosť, vďaka ktorej sa úspešne používa aj u malých detí, ktoré ešte nemajú vyvinutú telesnú termoreguláciu. Prospešné je samozrejme pre všetkých športovcov i na bežné každodenné nosenie.

všetky novinky